LEGAL

Avís legal

Responsabilitat del web

Clau, centre de serveis, SL (NIF B43503804), amb domicili al carrer Josep M. Carandell i Robuster nº7, Pol Ind. Mas Batlle 43206 Reus actua com a titular, dinamitzadora i gestora de continguts del web: www.cbrreformes.cat.

Concepte d’usuari

La utilització de la web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per Clau, centre de serveis, SL en el mateix moment que l’usuari accedeixi a la web . Clau, centre de serveis, SL informarà els usuaris de qualsevol canvi en aquest Avís legal.

Informació sobre els enllaços o links

Clau, centre de serveis, SL no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pot accedir mitjançant vincles o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers. Qualsevol ús d’un vincle o accés a una web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l’usuari i Clau, centre de serveis, SL no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d’un vincle aliè a la web de Clau, centre de serveis, SL ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la informació obtinguda a través d’ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de Clau, centre de serveis, SL com a l’accedir a la informació d’altres webs des de la web de Clau, centre de serveis, SL.

Política de privadesa

Clau, centre de serveis, SL està especialment sensibilitzada en la protecció de dades de caràcter personal dels usuaris dels serveis de la pàgina web. Mitjançant la present Política de Privacitat (en endavant, la Política) Clau, centre de serveis, SL informa als usuaris de llocs www.cbrreformes.cat, així com del servei de correu web, del tractament i usos als quals se sotmeten les dades de caràcter personal que es recullen a la web, amb la finalitat que puguin decidir, lliure i voluntàriament si desitgen facilitar la informació sol·licitada.

Clau, centre de serveis, SL es reserva la facultat de modificar aquesta Política amb l’objecte d’adaptar-la a novetats legislatives, criteris jurisprudencials, pràctiques del sector o interessos de l’entitat. Qualsevol modificació d’aquesta política serà anunciada amb antelació per informar els usuaris.

TITULARITAT DEL TRACTAMENT

Les dades de caràcter personal demanades en els formularis i qüestionaris electrònics o, si escau, impresos descarregables són incorporades a fitxers titularitat de Clau, centre de serveis, SL, degudament inscrits en el Registre General de Protecció de Dades.

USOS I FINALITATS

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals, a través dels formularis i qüestionaris electrònics o, si escau, d’impresos descarregables posats a disposició dels usuaris, respon, segons el cas concret, per gestionar i atendre sol·licituds d’informació , dubtes o suggeriments, o bé en les publicacions o qualssevol serveis o activitats, actes o esdeveniments prestats, oferts per Clau, centre de serveis, SL. Així mateix, les dades podran ser utilitzades per enviar informació, per qualsevol mitjà, sobre els aspectes anteriors, i en relació a altres serveis o productes de Clau, centre de serveis, SL.

Cessió o comunicació de LES DADES

Les dades personals recollides a través dels formularis i qüestionaris electrònics o, si escau, impresos descarregables no seran cedits o comunicats a tercers, excepte en els supòsits necessaris per al desenvolupament, control i compliment de les finalitats expressades anteriorment, en els supòsits previstos segons la Llei, així com en casos específics dels que s’informi expressament a l’usuari.

ACTUALITZACIÓ DE LES DADES

Per tal de que les dades existents en els nostres fitxers, informàtics i / o paper, sempre corresponguin a la realitat, es procurarà mantenir actualitzats. De manera que, a aquests efectes, l’usuari haurà de realitzar els canvis, directament, quan així estigui habilitat o comunicant-se per mitjà fefaent, amb l’àrea o departament corresponent de Clau, centre de serveis, SL.

SEGURETAT DE LES DADES

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Clau, centre de serveis, SL ha adoptat en el seu sistema d’informació les mesures tècniques i organitzatives legalment requerides, per tal de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, evitant així, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

DRETS DELS USUARIS

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Les persones poden exercitar aquests drets per les següents vies:

a) Per correu postal a l’adreça:

Clau, centre de serveis, SL

c\ Josep M. Carandell i Robuster, 7

Pol. Ind. Mas Batlle

43206 Reus

b) Enviant un correu electrònic a:

info@grupclau.cat

CONDICIONSS I TERMES D’ÚS

Amb caràcter general, i sense perjudici de les condicions i termes particulars que es fixen en els apartats corresponents a serveis concrets, l’usuari s’obliga al compliment de les presents condicions i termes d’ús, i obrar sempre conforme a la llei, als bons costums i a les exigències de la bona fe, emprant la diligència adequada a la naturalesa del servei del que gaudeix, abstenint-se d’utilitzar el lloc web, de qualsevol forma que pugui impedir, danyar o deteriorar el normal funcionament del mateix, els béns o drets de Clau, centre de serveis, SL, de la resta d’usuaris o en general de qualsevol tercer.

En particular, i sense que això impliqui cap restricció a l’obligació assumida per l’usuari amb caràcter general de conformitat amb l’apartat anterior, l’Usuari s’obliga, en la utilització dels llocs web titularitat de Clau, centre de serveis, SL a:

No introduir, emmagatzemar o difondre en o des dels llocs web, qualsevol informació o material que fos difamatori, injuriós, obscè, amenaçador, xenòfob, inciti a la violència a la discriminació per raó de raça, sexe, ideologia, religió o que de qualsevol forma atempti contra la moral, l’ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l’honor, la intimitat o la imatge de tercers i en general la normativa vigent.

No introduir, emmagatzemar o difondre mitjançant els llocs web cap programa d’ordinador, dades, virus, codi, equip de maquinari o de telecomunicacions o qualsevol altre instrument o dispositiu electrònic o físic que sigui susceptible de causar danys en els llocs web, en qualsevol de els serveis, o en qualsevol dels equips, sistemes o xarxes de Clau, centre de serveis, SL, de qualsevol Usuari, o en general de qualsevol tercer. O que de qualsevol altra forma sigui capaç de causar qualsevol tipus d’alteració o impedir el normal funcionament dels mateixos.

Custodiar adequadament el “Nom d’Usuari” (identificació) i la “Contrasenya” (Password) que siguin facilitades per Clau, centre de serveis, SL dels Usuaris com a elements identificadors i habilitadors per a l’accés als diferents serveis oferts en el lloc web de Clau, centre de serveis, SL, es compromet a no cedir el seu ús ni a permetre l’accés de tercers, assumint la responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d’un ús indegut.

En aquest sentit, si per a la utilització d’un servei dels llocs web, l’usuari ha de procedir al seu registre, aquest serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Si com a conseqüència del registre, es dotés a l’usuari d’una identificació i / o contrasenya, aquest es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la contrasenya per accedir a aquests serveis. En conseqüència, els usuaris són responsables de l’adequada custòdia i confidencialitat de qualsevol identificador i / o contrasenya que li siguin subministrades per Clau, centre de serveis, SL, i es comprometen a no cedir el seu ús a tercers, ja sigui temporal o permanent, ni a permetre el seu accés a altres persones.

En virtut de l’anterior, és obligació de l’usuari notificar de forma immediata a Clau, centre de serveis, SL, sobre qualsevol fet que permeti l’ús indegut dels identificadors i / o contrasenyes, tals com el robatori, pèrdua, o l’accés no autoritzat, amb per tal de procedir a la seva immediata cancel·lació. Mentre no es comuniquin aquests fets, Clau, centre de serveis, SL quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l’ús indegut dels identificadors o contrasenyes per tercers no autoritzats.

No realitzar activitats publicitàries, promocionals o d’explotació comercial a través dels llocs web, no utilitzant els continguts i en particular la informació obtinguda a través del lloc web per remetre publicitat, enviar missatges amb fins de venda o amb qualsevol altre fi comercial, ni per recollir o emmagatzemar dades personals de tercers.

No utilitzar identitats falses, ni suplantar la identitat d’altres en la utilització dels llocs web o en la utilització de qualsevol dels serveis del web, incloent la utilització si escau de contrasenyes o claus d’accés de tercers o de qualsevol altra forma .

No destruir, alterar, utilitzar per al seu ús, inutilitzar o danyar les dades, informacions, programes o documents electrònics de Clau, centre de serveis, SL, o tercers.

Política de cookies

En compliment del Reial decret llei 13/2012, Clau, centre de serveis, SL demana el teu permís per instal·lar galetes amb la finalitat d’obtenir dades estadístiques de la teva navegació en aquesta pàgina web. En continuar utilitzant “www.cbrreformes.cat” estàs acceptant la instal·lació i l’ús de galetes. Política de privacitat. Sobre les galetes.

Sobre l’ús de les galetes o cookies en aquest lloc web.

Una galeta (o galeta en anglès) és un petit fragment de codi que els llocs web que visites envien al teu navegador. La seva funció és diversa, per exemple:

Hi ha galetes de preferències, que serveixen per exemple per recordar l’idioma que has triat per navegar.

Hi ha galetes de processos que memoritzen algunes dades quan accedeixes a una àrea privada per tenir-les en compte el dia que tornis, com ara un carret de la compra a una botiga en línia.

Hi ha galetes de seguretat, que serveixen per a impedir que una altra persona faci un ús fraudulent de les teves credencials d’accés.

També hi ha galetes de publicitat, que registren dades relacionades amb les teves cerques a Internet per adaptar els teus gustos / interessos millor als tipus d’anuncis que apareixen en els llocs web visitats.

Finalment hi ha galetes d’anàlisi, com les de google analytics, que envien informació als propietaris de la web per entendre millor com interaccionen els visitants. Aquestes galetes recopilen informació estadística sobre l’ús del lloc web sense identificar personalment als visitants.

En tots els casos les galetes aconsegueixen que els llocs web siguin més útils per a tu i nosaltres les considerem un recurs per fer que la web sigui més efectiva, útil i pràctica. Sempre respectem la teva intimitat i la de totes les persones que ens visiten, com ha de ser.

Clau, centre de serveis, SL fa servir cookies d’anàlisi, concretament perquè google analytics ens faciliti dades sobre les visites d’aquest lloc web, sempre de forma anònima, i puguem millorar els continguts que oferim. Podeu consultar més informació relacionada amb la privacitat de les teves dades i les galetes google analytics aquí: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Pots canviar d’opinió i les galetes quan vulguis.

Per consultar i gestionar les cookies instal·lades en el teu equip has de canviar la configuració del teu navegador. Trobaràs informació detallada en els següents enllaços:

Si navegues amb Firefox: http://support.mozilla.org/es/products/firefox/privacy-and-security/cookies

Si navegues amb Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&;answer = 95.647

Si navegues amb Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Si navegues amb Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

Si necessites més detalls sobre l’ús que fem de les cookies escriu-nos a info@grupclau.cat i t’informarem.